מהמסתור, דני וג'ונטי היו מסוגלים ללכוד את משפחת הבזים מתקוטטים ביניהם. כאן, בז צעיר דורש מזון מאמו. צולם במצלמת Canon EOS R7 עם עדשת Canon RF-S 18-150mm F3.5.-6.3 IS STM, 150 מ"מ, 1/200 שנ', f/10 ו-ISO2500. © Jonty Clark
הצלמת הבריטית הצעירה דני קונור ביססה את שמה המקצועי במהלך מגפת הקורונה, לאחר שנתקעה בלפלנד השוודית. דני התנדבה בשמורת טבע במחוז כאשר חלק רב מהעולם נכנס לסגר, וניצלה את הזמן לבניית חיבור חזק לטבע המקומי - בייחוד עם קבוצה קטנה של סנאים אדומים.
"ראיתי בזה הזדמנות נהדרת להזניק את הקריירה שלי," היא אומרת. "אמרתי לעצמי שאני נותנת לזה שישה חודשים, ואם לא אגיע לשום מקום, אחזור לעבודתי במוזיאון להיסטוריה של הטבע בלונדון". לאחר חצי שנה בלבד של מאמצים מסורים, דני פיתחה קהילה של 60,000 עוקבים ב-Instagram, YouTube ו-Twitter, וקיבלה תמיכה כלכלי ממנויים ב-Patreon שהתחברו לעבודתה.
ביקשנו מדני לשתף כמה עצות נבחרות עם הסטודנט לצילום ג'ונטי קלארק, שהיה להוט לדעת עוד על צילום של בעלי חיים בטבע. ציידנו את ג'ונטי ב-Canon EOS R7, שבה דני השתמשה בצילומי טבע בספרד, ומיקמנו אותם במסתור צילום, שם בהכרח יוכלו לראות ציפורי טרף חולפות.
אלה העצות שדני גילתה באותו יום, בליווי תמונות נבחרות שהיא וג'ונטי צילמו.